Wednesday, January 4, 2017

dapat iphone free..tapi


balik kampung
adik bagi iphone 2nd latest...
teka la version iphone apa

but i said "NO"

"sales tak cecah 10x ganda harga handphone ni lagi..tak leh amik"

"wish me luck ya :)"

insyallah amin

duit habis


baru kejap tadi

bukak lazada, cari laptop bawah RM1000

sebenarnya dalam hati nak laptop bwh RM500

takde..mini laptop ade la...

duit dh habis register kelas fbads (YURAN RM4997)... ^_^

its ok...

kita pulun yuk!

kena gelak


nak pergi kelas fbads

bagitahu dekat kaunter...
"saya bawak pc g kelas fbads boleh kan?"

dorg gelak... "takde lagi org bwk pc, semua bawak laptop atau tablet"

its ok :)

Monday, January 2, 2017

dah lama tak blogging


dah lama tak blogging, ye aku tau rules blogging kena berapa patah perkataan baru pokcik google suka nak promote kita


tapi,sekarang aku lagi suka buat blog ni sebagai diary online perjalanan bisnes aku je

kot 1 hari nanti aku boleh bukukan diary ni?

oh btw, tak sangka ada jugak yg view entry aku g lepas2x aritu...

ingat langsung tak de yg akan dtg terjah blog usang aku ni...almaklumlah mmg lama sgt x blogging kan...nampak tak beza visitor utk last entry aku sblum aku stop blogging dulu?


btw tq sudi dtg singgah ya :)